Huonekalukeidas

Vuonna 2018 perustettu Suomessa valmistettujen huonekalujen jälleenmyyntiliike. Toimintaperiaatteemme on olla yhteiskuntavastuullinen yritys joka huomioi myös ympäristöasiat.

Tarkasti valikoiduilla yhteistyökumppaneillamme on kymmenien vuosien kokemus huonekalujen valmistuksesta ja tarkat laatuvaatimukset.

Tehokas toimitusketju aina tehtaalta suoraan asiakkaan kotiovelle mahdollistaa edulliset ja pysyvästi kilpailukykyiset hinnat. Kustannustehokkaiden toimintatapojemme ansiosta kotimaiset tuotteet kestävät hintavertailun ulkomaalaisten tuontitavaroiden kanssa.

Tehty Suomessa vai mielikuva suomalaisuudesta

Suomessa valmistettu huonekalu tunnetaan markkinoilla korkeasta laadustaan, turvallisuudestaan ja ympäristöystävällisyydestään. Tämä on osin johtanut siihen että Suomi-mielikuvalla kaupataan tuotteita jotka usein valmistetaankin jossain muualla.

Tuotteilla saattaa olla hyvin suomalaisia nimiä, esimerkiksi usein käytetään naisten etunimiä, paikkakuntia tai vaikkapa vesistöjä. Kotimaisten tuotteiden yhteydessä esitellään ulkomaisia tuotteita joiden alkuperästä ei puhuta.

Usein kuluttajan on lähes mahdoton tietää valmistusmaata jollei kysymystä siitä esitä suoraan ostotilanteen yhteydessä.

Huonekalukeitaan mallistossa on vain Suomessa valmistettuja huonekaluja.
Meillä alkuperä ei ole arvoitus emmekä leiki mielikuvilla. Kaikki valikoimamme huonekalut ovat kotimaisia.

Kotimaisen tuotteen ekologisuus, mitä se tarkoittaa?

Kun tuote valmistetaan Suomessa ja tuotanto sekä jakeluketjut pidetään lyhyinä jää ilmastolle syntyvä kuormitus pienemmäksi kuin tuontituotteissa. Lisäksi kotimaisen tuotteen käyttöikä on keskimäärin pidempi kuin halvan tuontitavaran ja näin ollen jätteen määrä myös vähenee.

Selkeä ja avoin hinnoittelu

Huonekalualalla on ollut jo useita vuosia tapana luoda asiakkaille käsitys suurista alennuksita ja pian päättyvistä kampanjoista.

Todellisuudessa alennusmyynti jatkuu ympäri vuoden eikä kuluttajan maksama hinta ole koskaan alhaisempi kuin mitä sen on edellisellä viikollakin ollut.

Pyrimme Huonekalukeitaalla hinnoittelemaan tuotteemme pysyvästi kilpailukykyisin hinnoin.

Materiaalit ja käsite laadusta

Jokainen tehdas määrittää itse oman laatunsa. Monesti laatu määräytyy vielä tuotekohtaisesti, mitä tuotetta suunnitellessa on käytetty määräävänä tekijänä.
Onko haettu halpaa hintaa? Millaista viimeistelyn tasoa on kaivattu?
Onko tuote maalattu vai pinnoitettu? Onko istumamukavuus vai puhdas istuimen kesto sohvassa merkittävin tekijä? Onko pintamateriaali keinokuitua, luonnonkuitua vaiko esim. nahkaa.

Halvin hinta ja paras laatu eivät koskaan kohtaa. Pyrimme Huonekalukeitaalla siihen että mallistomme tuotteiden käyttöikä olisi vähintään 10 vuotta ja mielellään yli. Tämän vuoksi haemme markkinoilla tuotteillamme parasta hinta/laatu-suhdetta.