Tarjoamme Kuopion myymälässämme asioiville useita eri maksutapoja. Tällä sivulla voit kätevästi tutustua niihin. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto!
Mikäli asioit Juuan myymälässämme kysy paikallisesti voimassa olevat maksuvaihtoehdot.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien kortit. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin pankkikortilla.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa myymälässä Visa- ja MasterCard- luottokorteilla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Voit avata myymälässämme Resurs Bank-luottotilin.
Luottotilillä voit saada 12kk korotonta maksuaikaa 6000e ostokseen saakka. Maksa ostoksesi tasaerissä 12kk aikana jolllin korkosi on 0% (tilinhoitopalkkio ostoksen maksuajalta ajalta 3.9€/kk). Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.
Tarjolla jopa 48kk maksuaikaa.

Svea Ekonomin tarjoama Storepay erämaksu

Mahdollistaa ostoksellesi 10kk korotonta maksuaikaa tasaerissä aina 6000e ostokseen saakka. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Tarjolla jopa 60 kuukautta maksuaikaa.

Voit jo hakea luottoa ilman että se sitoo sinua ostoksen hankintaan. Kauppa muodostuu sitovaksi vasta kun olet sopinut myymälän kanssa tuotteen ostosta.

Hae joustavaa Svea luottoa tästä ja kun sopimus on hyväksytty, ole yhteydessä myymälään sähköpostitse tai puhelimitse p. 010 419 4730. Huomioithan että Svea Storepay ei toimi suoraan verkkokaupan maksutavoissa.

Aktiiviraha- maksukortti

Aktiiviraha on kortti jokapäiväiseen käyttöön:
– kortilla voit maksaa isot ja pienet ostokset.
– kortti käy lähes missä tahansa: Suomessa, ulkomailla ja netissä.
– kortilla voit maksaa ostokset 50 euroon asti ilman tunnuslukua.
– kortilla voit nostaa käteistä kaikista Mastercard-tunnuksin merkityistä automaateista ympäri maailman
– Aktiivirahalla voit myös hyödyntää edullisia maksuaikatarjouksia.

Aktiivirahalla saat lisäksi Ostoturva-vakuutuksen yli 50 €:n arvoisille tuotteille. Vakuutus korvaa tuotteen varkauden tai vahingoittumisen 1 000 €:oon asti. Ostoturva on voimassa puoli vuotta (180 päivää) osto- tai toimituspäivästä.

Esimerkiksi:
Maksuaikaa 10 kk tasaerissä.
Käteishinta 1500 euroa tai 155 euroa/k käteishinta
Korko 0 %, kuukausimaksu 4,56 euroa (1500 € luottorajalla)
Luottohinta 1546 euroa
Todellinen vuosikorko 6,78 %

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 € luottosaldolle on 25,67 % (11/2017), kun nimelliskorko on 12,56 %.