Tarjoamme Kuopion myymälässämme asioiville useita eri maksutapoja. Tällä sivulla voit kätevästi tutustua niihin. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto!
Mikäli asioit Juuan myymälässämme kysy paikallisesti voimassa olevat maksuvaihtoehdot.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien kortit. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin pankkikortilla.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa myymälässä Visa- ja MasterCard- luottokorteilla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Voit avata myymälässämme Resurs Bank-luottotilin.
Luottotilillä voit saada 12kk korotonta maksuaikaa 6000e ostokseen saakka. Maksa ostoksesi tasaerissä 12kk aikana jolllin korkosi on 0% (tilinhoitopalkkio ostoksen maksuajalta ajalta 3.9€/kk). Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.
Tarjolla jopa 48kk maksuaikaa.

Svea Ekonomin tarjoama Storepay erämaksu

Mahdollistaa ostoksellesi 10kk korotonta maksuaikaa tasaerissä aina 6000e ostokseen saakka. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Tarjolla jopa 60 kuukautta maksuaikaa.

Voit jo hakea luottoa ilman että se sitoo sinua ostoksen hankintaan. Kauppa muodostuu sitovaksi vasta kun olet sopinut myymälän kanssa tuotteen ostosta.

Hae joustavaa Svea luottoa tästä ja kun sopimus on hyväksytty, ole yhteydessä myymälään sähköpostitse tai puhelimitse p. 010 419 4730. Huomioithan että Svea Storepay ei toimi suoraan verkkokaupan maksutavoissa.